HerenPerrysport Sportswear Blauw Tech Joggingbroek Fleece Nike vn0Om8wN

Voorjaarsconcert – Prins Claus Conservatorium

Geplaatst op JassenShop 759 JassenShop Tot60Stylight Leren Leren Merken Leren Tot60Stylight Merken 759 n0wN8vm
Shirt New Adidas Zealand All Blacks White 2019 Away Mens v0OwPN8nym

Voorjaarsconcert – Prins Claus Conservatorium Op vrijdag 22 maart 2019 keert het Prins Claus Conservatorium terug naar St. Jacobiparochie voor een prachtig voorjaarsconcert. Tijdens dit concert kunt u luisteren naar twee ensembles; een strijkorkest en een koperensemble. Beide ensembles bestaan uit studenten van de opleiding klassieke muziek. Het belooft een mooi concert te worden met… Meer lezen »

Shirt New Adidas Zealand All Blacks White 2019 Away Mens v0OwPN8nym

Damesschoenen Goud75 452Mierlo Lazamani Van Schoenen c4jARq35LS

Zondag 10 maart -15.30 u. Koperguod, “schilderijententoonstelling”, muzikale verbeelding van koper ensemble

Geplaatst op
nl Koop Je Broek Basic Jeans Een Mac Dream Bij P8wOnk0X

Enkele enthousiaste muzikanten uit de regio zuidwest Friesland namen in 2004 het initiatief tot het formeren van een groot koper ensemble onder de naam “Aerariae Fauces” en is in 2007 omgedoopt tot “Koperguod”. De standaardbezetting; 4 trompetten, 4 trombones, 2 hoorns en tuba is uitgebreid met percussie. Muzikaal leider is Andries Kramer. Het genre wat… Meer lezen »Shirt New Adidas Zealand All Blacks White 2019 Away Mens v0OwPN8nym

Shirt New Adidas Zealand All Blacks White 2019 Away Mens v0OwPN8nym

Zondag 24 febr – 15.30u. Piter Wilkens, Marcel Smit en Gurbe Douwstra, “ Frisicana II”Shirt New Adidas Zealand All Blacks White 2019 Away Mens v0OwPN8nym

Geplaatst op

Na het succes van de gezamenlijke liedjesvoorstelling ‘Frisicana’ zijn Piter Wilkens, Marcel Smit en Gurbe Douwstra opnieuw in hun persoonlijke muzikale archieven gedoken. Met ‘Frisicana II, brengen de drie heren een geheel nieuwe avondvullende voorstelling. Ook nu is er een selectie gemaakt van de mooiste liedjes uit het eigen repertoire van Douwstra, Smit en Wilkens,… Meer lezen »

Shirt New Adidas Zealand All Blacks White 2019 Away Mens v0OwPN8nym